Comfort Buy

Ik heb comfort buy besteld maar ik heb nog niks ontvangen, hoe kan dat?

TIP voor comfort trade!
– Zorg ervoor dat uw origin inlogverificatie uitstaat. Dit kunt u doen door in te loggen op Origin en naar het submenu “beveiliging” te gaan.
-Log niet in tijdens het process ( u kunt de status van uw order ook controleren door uw ordernummer op de home pagina rechtboven in te vullen).
-Zorg ervoor dat uw transferlijst leeg is en er minimaal 500 coins op je account staan.
-Wilt u zeker weten of uw PSN gegevens correct zijn? Probeer hier dan in te loggen: http://www.playstationnetwork.com/home
-Wilt u zeker weten of uw FUT veiligheidsvraag correct is? Log hier in: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app

Wij hanteren geen 5% EA Tax, het bestelde aantal FIFA coins ontvangt u dus daadwerkelijk op uw account! Vaak krijgt u zelfs nog iets meer!