Probleem met mijn gekochte account

Heeft u één van de volgende problemen:
– U kunt uw FUT niet meer in ( BAN )
– U FUT is volledig verwijderd
– PSN wachtwoord is verkeerd
– FUT veiligheidsvraag is verkeerd
– Aantal coins op mijn account klopt niet
– Ik ontvang de 6 cijferige code niet per e-mail
Graag op onderstaande link klikken en een screenshot maken van de foutmelding die uw krijgt of het probleem dat u heeft. Vul ook het ordernummer in bij “description” even in het Engels wat het probleem is.

https://www.goldah.com/problem
Tip!! Wij geven 24 uur garantie op gebande accounts. Tijdens de TOTS en andere speciale periodes geven we 48 uur garantie! Wij raden u ten alle tijden aan om de coins over te zetten op uw hoofdaccount.

Wilt u weten hoe u het beste de coins kan overzetten of op uw hoofdaccount ga dan naar “ coins overzetten”.