Nieuwe Account inloggen

1. Log alle gebruikers uit op uw console
  2. Druk op de PS knop op uw controleer en selecteer NIEUWE gebruiker
  3. Vul de gegevens in die wij u per email hebben toegezonden, vul hier PSN email in en het PSN wachtwoord.

Video voor nieuwe account aanmaken PS: https://youtu.be/V5pQ3IziFHA
Video voor nieuwe account aanmaken XBOX: https://youtu.be/5jbauqnYcw4

Wanneer u vervolgens bij FUT inlogt krijgt u de beveiligingsvraag, het antwoord van deze vraag hebben wij u ook per email toegezonden.
Het kan voorkomen dat iedere keer u met een nieuwe console of smartphone probeert in te loggen op FUT er wordt gevraagd om een 6 cijferige code.
!! Deze wordt verzonden naar het PSN e-mailadres van het account dat u zojuist heeft gekocht !!

Hoe log ik in op de email van het gekochte account?

Eindigt uw emailadres op Site op in te loggen
@126.com http://mail.126.com/
@163.com http://mail.163.com/
@gmx.de http://www.gmx.net/
@gmx.net http://www.gmx.net/
@konka.space http://konka.space/
@mailinator.com http://mailinator.com/
@mfsa.ru http://www.mfsa.ru/
@mail.yeah.net http://mail.yeah.net/

Het emailadres is gewoon de PSN email en het wachtwoord van het emailadres staat ook in de email met de accountgegevens.