Speler verkopen

Ik heb mijn speler op de transferlijst geplaatst maar hij wordt niet gekocht, hoe kan dat?

1.U moet een speler plaatsen op de transfermarkt met een SPECIALE startprijs, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Bijv: als een speler een waarde heeft tussen 50k – 100k, doe de start prijs niet voor 50k. Er zullen dan honderden van deze spelers op de markt staan en  zal het moeilijk zijn voor u om uw eigen speler te herkennen. Zet de startprijs dan bijvooorbeeld op 63k.

1. Gebruik de koop nu prijs die op de site wordt geadviseerd.
  2. Zet uw speler NIET voor 3 dagen te koop. De transfermarkt wordt namelijk gesorteerd op tijd en er zullen dan honderden spelers voor uw staan en weer moeilijk zijn om voor ons te vinden. Wij raden aan om de speler voor 3 uur te plaatsen!

Controleer uw order hier: http://www.fifacoinskopen.nl/order/
U kunt uw speler opnieuw plaatsen en de gegevens op de link hierboven invullen. Klik vervolgens op update dan kopen wij uw speler zo snel mogelijk!