Coins nog niet ontvangen

Ik heb besteld maar ik heb mijn coins nog niet, hoe kan dat?

Als allereerst zouden wij u aanraden om uw ordernummer in te voeren op de volgende link: http://www.fifacoinskopen.nl/order/ en daar even de status te bekijken of rechtsboven op de hompage( Zie rode pijl)

fifa coisn kopen

Status:
Ready for Delivery – Uw order staat in de wachtrij en wordt zo snel mogelijk geleverd.
Processing – Uw order wordt momenteel verwerkt.
Transferring Coins – De coins worden op dit moment overgezet ( AUB niet inloggen)
Order Completed – Uw order is voltooid, de coins zijn geleverd.
Auction House can’t match player – Er zijn te veel spelers op te transfermarkt die overeenkomen met uw gegevens. Graag de spelers nogmaals op de transfermarkt plaatsen voor 3 uur en een UNIEKE startprijs geven, de koop nu prijs gebruiken die op de site wordt aangeraden. Vul de gegevens in en klik op updatein het scherm van uw order status.
Abnormal Account – Uw heeft de verkeerde gegevens ingevuld van uw PSN account. Controleer nogmaals of u de juiste PSN email, wachtwoord en FUT beveiligingsvraag heeft ingevuld. Zorg ervoor dat uw inlogverificatie uitstaat bij ORIGIN (Kijk bij het sub menu “Comfort Buy” om te zien hoe u de inlogverficatie uit moet zetten). Wanneer u de gegevens opnieuw heeft ingevuld in het orderscherm klikt u op update.

  1. Het kan wel eens voorkomen vanwege de drukte dat het iets langer duurt voordat uw bestelling aan de beurt is.
  2. Houdt u er wel rekening mee dat met Comfort Buy het 0 – 12 uur kan duren voordat de coins op uw account staat en u niet moet inloggen. Meestal heeft u de coins binnen 1 -2 uur maar als het druk is kan het ook wat langer duren.
  3. E-Check betalingen kunnen 5-7 werkdagen duren.
  4. U heeft de verkeerde informatie ingevuld of uw emailadres verkeerd gespeld.
  5. Onderhoud aan de EA servers.